Programma’s

GROEIKANSEN

Groeien dat kan op allerlei mogelijke manieren. Als bedrijf, als team en zeker ook als individu. Bij het programma Groeikansen kijken wij naar d mogelijkheden die je als individu het om bij te dragen aan een betere samenwerking. Want wij zijn er van overtuigd dat je alleen dat kunt veranderen waar je zelf invloed op hebt en dat begint bij jezelf. Bij Groeikansen hebben wij 7 thema’s waaraan we gezamenlijk werken in groepsverband. De thema’s waar we mee aan de slag gaan is afhankelijk van wat er speelt binnen een bedrijf of waar de grootste behoefte aan hebt. Door deel te nemen aan de workshops met je collega’s, ontstaat er meer begrip, meer zelfinzicht een gezamenlijke taal, die een positief effect hebben op de manier van samenwerken. Want als je dat toch samenwerkt, laten we er dan ook samen voor zorgen dat het werkt.

 

PRESTATIEBOUWERS

Echte prestaties bouw je samen. Je hebt elkaar nodig om ambities waar te maken en resultaten te behalen. Wij zijn Prestatiebouwers en bouwen graag met organisaties aan hun prestaties.

Wat wij doen?
We verbinden ambities op organisatieniveau en vertalen deze samen naar de rest van de organisatie.
We maken de communicatie functioneel en de samenwerking persoonlijk.
We creëren ruimte voor ontwikkeling en taakgericht sturen.
We bouwen aan de fundering van de gezamenlijke prestatie.

Onze prestatie is pas echt geslaagd als ambitie, inrichting, ontwikkeling en samenwerking in balans zijn en leiden tot betere resultaten. Of het nu gaat om omzet, vakkundige, betrokken en verantwoordelijke medewerkers, coachend management.. Wij bouwen aan een organisatie met vertrouwen.

www.prestatiebouwers.nl